Jak na úvěry se zápisem v registru dlužníků

Pokud jste měli někdy problémy se splácením a octli jste se tak v registru dlužníků, nese to pro vás značné omezení. Žádná banka totiž neschválí úvěr osobě, která má v registru dlužníků záznam. Problém je však v tom, že ze zmíněného registru není možnost úniku. Proto existují půjčky bez registru a poplatku, které jsou určeny těm, kteří by si rádi zřídili úvěr avšak v minulosti udělali krok vedle.

Tyto úvěry zřizují nebankovní společnosti. Podmínky se tak značně liší od toho, co znáte u bankovních společností. Nebankovní společnosti jsou v současné době skutečně oblíbené, jelikož umožňují zřízení úvěru i těm, kteří patří mezi rizikové klienty. Patří sem právě produkt půjčky bez registru a poplatku, díky kterému si budete moci zřídit úvěr i v případě, máte-li záznam v registru dlužníků. Do tohoto registru se totiž vůbec nenahlíží, tzn., že nezáleží na tom, máte-li nějaké dluhy a jak jsou vysoké. Tento produkt je tak vhodný pro neplatiče i dlužníky bez ohledu na výši dluhů.

Existují však i jiné způsoby, jak si mohou dlužníci zřídit úvěr. Např. takové půjčky od soukromých osob se staly skutečně oblíbenými. Ty zřizují soukromí investoři, díky tomu se jedná o úvěry flexibilní. Můžete se totiž se zřizovatelem domluvit na takových podmínkách, které budou vyhovovat právě vám a získáte tak úvěr šitý na míru. Půjčky od soukromých osob jsou obecně velmi oblíbené a je o ně zájem i ze strany nezaměstnaných či těch, kteří potřebují peníze velmi rychle.

Zmínit bychom měli i půjčky na směnku, které bývají často neprávem označovány za rizikové. Ano, mohou být rizikové, a to z důvodu, že je může nabízet každý prostřednictvím cenného papíru – směnky. Pokud však vyberete seriózního zřizovatele, půjčky na směnku mohou být nejvýhodnějším způsobem zřízení úvěru.