Terasy z exotických dřevin

Teplé počasí máme konečně tu a s ním i začátek příjemných chvil strávených venku. Pro majitele zahrad a větších domovních teras to je bezpochyby období, kdy vyndají zahradní nábytek a vychutnávají si posezení s přáteli, ať už při grilování nebo jen tak u sklenky dobrého vína. Pro ještě lepší prožitek by měli lidé uvažovat o pořízení dřevěné terasy.

Dřevěné terasy můžou být z různých dřevin. Většinou se používají jehličnany nebo exotické dřeviny. Exotické dřeviny jsou jedinečné svými barvami a vlastnostmi. Takzvaný terasový decking z exotických dřevin je nenahraditelný všude tam, kde ostatní dřevěné desky selhávají. Terasy a chodníky z exotických dřevin dokážou být vynikající součástí každé vkusně a moderně upravené zahrady.

Dřevěné terasy využijí majitelé zahrad téměř kdekoli. Můžou si vytvořit příjemné posezení ve stínu svého domu, mohou si vytvořit příjemnou cestičku po své exotické zahradě, vytvořit obložení kolem svého bazénu, nebo dřevěné plato u přírodního jezírka. Ale ani majitelé balkonů nebo teras u bytových domů nemusí o Dřevěnou terasu přijít. Hodí se i pro menší plochy a díky modulovému systému deck click si můžete vytvořit příjemnou podlahu i na svém balkonu. Pokud máte zájem o návrh a vytvoření dřevěné terasy, navštivte naše stránky realint.eu a kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme.