Okrasné zahrady

Vaše zahrada by měla být jedna z nejpříjemnějších, odpočinkových částí vašeho domova. Přizváním odborníků, kteří vám pomohou s rozvržením prostoru i realizaci okrasné zahrady, je zárukou, že se v ní budete cítit dobře. Krásná a upravená zahrada je vizitkou majitele.

Společnost Zahrady – Bula se zabývá komplexní realizací zahrad od jejich projekce, přes realizaci, až po následnou údržbu, a to včetně vybudování automatických závlahových systémů. Dokážou nabídnout mnoho různých variant realizací, které vychází z životního stylu a potřeb zákazníka a dodávají každé zahradě osobitý styl. Celkový balíček služeb je podporován bohatými zkušenostmi v oboru. Realizují s přehledem jakoukoliv zakázku, ať se jedná o malou, nebo rozložitou okrasnou zahradu s náročným terénem. Ke své práci používají pouze vysoce kvalitní rostlinný materiál, pocházející pouze ze školek v našem klimatu. Každý návrh realizace zahrady řeší individuálně , tak aby vzniklo jedinečné zahradnické dílo, se kterým bude majitel spokojený.

Závlahové systémy realizované autorizovanou instalační firmou Zahrady–Bula vám přinesou velkou úsporu času, i peněz a jistotu dostatečné závlahy i v době vaší nepřítomnosti. Instalace závlahového systému není jednoduchou záležitostí, jež začne  správným návrhem a projektem, který zaručí následné bezchybné fungování a je zakončeno pokládkou potrubí, elektrických zapojení a spouštěním odborníky firmy.

Mezi další nabízené služby patří například kompletní péče o trávník, který bude lahodit každému oku. K rychlému vytvoření dokonalého trávníku pomůže pokládka travních koberců. Znalosti i zkušenosti při pokládce travního koberce rádi využijí i při realizaci vaší travní plochy. Se společnostmi  Zahrady-Bula získáte zahradu, kterou budou návštěvníci s úžasem obdivovat a sousedi závidět.