Reklamní předměty CZECH IMAGE GROUP

Pokud si zrovna lámete hlavu s tím, jaké reklamní předměty se hodí pro vaši firmu, nebo hledáte někoho, která vám pomůže zajistit reklamní předměty, reklamní textil, propagační předměty, nebo různé dárkové předměty, je pro vás společnost CZECH IMAGE GROUP s.r.o., tím pravým řešením. Reklamní předměty se mohou osvědčit nejen jako motivační dárky, dokážete jimi také oslovit i potěšit i ty nejnáročnější obchodní partnery. Při výběru dárkových předmětů je velmi důležité pro koho a k jaké příležitosti jsou určeny.

Proč nakupovat reklamní předměty pávě na CZECH IMAGE GROUP s.r.o.:

  • naleznete zde široký výběr reklamních předmětů a služeb
  • dlouholetá tradice a zkušenosti
  • profesionální reklamní potisk zdarma
  • grafika a doprava zdarma
  • reklamní předměty za nízké ceny

Na stránkách společnosti CZECH IMAGE GROUP s.r.o. se můžete nechat inspirovat z široké nabídky více než 20000 položek. Předměty lze dodat s potiskem, ale i bez potisku. Dnes, díky špičkovým technologiím lze reklamní potisk umístit již prakticky na cokoliv. Většina firem disponuje vlastním logem, které vám bezplatně zpracují a navrhnou na vybrané předměty. Pokud si přece jen nevyberete z nabídky nabízených předmětů, lze zakázkovou výrobou vyrobit prakticky jakékoliv originální neokoukané propagační předměty.

Najdete zde nejvýhodnější ceny na trhu a k tomu dostanete možnost dalších množstevních slev. Dlouholeté zkušenosti jsou zárukou profesionálního přístupu, odbornosti, výborné komunikaci a ve finále také kvalitním reklamním potiskem a krátkými dodacími lhůtami.  Stále zdokonalují své služby nejen nákupem nových strojů, aktualizací informačního systému, ale i zvyšováním odborností svých zaměstnanců. Mnoho firem také může potěšit možnost využití nákupu těchto reklamních předmětů formou náhradního plnění. Pro stálé zákazníky jsou připraveny také různé slevové akce, katalogy zdarma, dárky.