Kosmetické a lékařské přístroje

Profesionální společnost AVIATRIX s.r.o. působící na českém i slovenském trhu nabízí prodej kvalitních a prověřených kosmetických přístrojů a lékařských přístrojů. Jejich přístroje pomáhají měnit sny o kráse ve skutečnost. V nabídce naleznete zařízení, se kterými můžete pracovat na zkrášlování svých klientů doslova od hlavy k patě.

Společnost AVIATRIX s.r.o. je specialistou na nejmodernější kosmetické přístroje i lékařské přístroje, které dodává nejrůznějším dermatologickým a estetickým centrům, lázeňským salónům a spa. Činnost společnosti vychází z výhradního zastoupení významných zahraničních značek a také neustálé sledování nejnovějších trendů v péči o obličej i celé tělo. Díky tomu nabízí to nejlepší portfolio moderních metod v péči o lidské tělo. Veškeré nabízené kosmetické přístroje a lékařské přístroje poskytují maximálně kvalitní a šetrnou péči, odstraňují mnohé nežádoucí projevy na pokožce, a svými multifunkčními vlastnostmi přinášejí také celkovou relaxaci tělu i duši. Cílem péče je krásná, zdravá pleť a dokonalý vzhled.

Prodejem kosmetických přístrojů a lékařských přístrojů však služby společnosti AVIATRIX s.r.o. rozhodně nekončí, další důležitou součástí je také poskytování kompletního poradenství svým klientům, proškolení personálu, a také možnost vybavení salónu. Zároveň provozují vlastní školící centrum, kde pravidelně pořádají školení pro své klienty o nových trendech. Cílem jejich činnosti spokojený zákazník, proto se zde setkáte s profesionálním servisem a lidským přístupem. Pomůžou vám vybrat z jejich nabídky nejvhodnější přístroje dle vašeho profesního zaměření a také finančních možností. Můžete počítat i s podporou ve financování zakoupených přístrojů. V případě že i vy zvažujete nákup kosmetického vybavení, nebo lékařských přístrojů, budou se vám ochotně věnovat, poradí a pomohou s výběrem.