Mobilní domky k trvalému bydlení

Také jste si vždycky přáli mít vlastní dům? Pro mnoho lidí je obtížné získat finanční prostředky na klasickou zděnou stavbu. Proto se mobilní domky těší stále větší oblibě. Neboť jejich ceny jsou spíše podobné cenám za automobily, než za domy. Mobilní domek je vhodný nejen jako víkendová chata ale i jako dům pro trvalé bydlení. Tak jsou v současné době mobilní domy kvalitní.

Jak to chodí v paneláku…

Jistě to znáte. Bydlíte roky v panelovém domě, denně musíte potkávat neustále nadávající sousedy a jste nuceni poslouchat jejich rozhovory přes tenké panelové stěny. Kvůli umakartovému jádru z tenkých stěn máte pocit, že je vás v koupelně mnohem víc, než jen vy sami. Tak moc je slyšet veškerý život v paneláku. Zdi oddělují jednotlivá partaje spíše jen opticky než fakticky. A co teprve to nekonečné stěhování nákupů do patra, manipulace s kočárkem a nošení věcí na dlouhé vzdálenosti k vlastnímu autu? Co si budeme povídat, zažil si to asi každý.

Bydlení v mobilním domku za krátkou chvíli

Řešení je přitom tak prosté. Stačí jen vlastnit nebo mít pronajatý pozemek a svůj vlastní mobilní domek si na něj necháte dopravit. Pak už ho jen instalovat na připravený terén, připojit jej na dostupné inženýrské sítě a nastěhovat své věci. Opravdu, stačí takto velice málo a můžete trvale bydlet ve svém vlastním mobilním domku, který je k nerozeznání od běžné zděné stavby nebo dřevostavby

Vytoužené soukromí v mobilním domku

Už nikdy nebudete muset poslouchat život sousedů, i když nechcete, auto budete mít tak blízko, jak to dovolí váš pozemek, zahradu si oplotíte a ten kus země s mobilním domkem je jen a jen váš. Nikoho jiného. Všichni kdo budou chtít vstoupit, se budou muset dovolit. Mobilní domky vám umožní téměř shodný komfort bydlení jako v kterémkoli jiném domě a to ve všech ročních obdobích.