Tónování autoskel Ostrava

Tónování autoskel Ostrava

Váš vůz, si zaslouží to nejlepší. Kvalitní tónování autoskel Ostrava Vám v profesionální kvalitě provede pouze odborně proškolená firma. Při instalaci folií se neprovádí žádná demontáž skel. Celá montáž trvá 60-180 minut, podle typu vozidla.
Naše firma autofolie Ostrava používá folie od předního světoznámého amerického výrobce SunTek, které mají schválení pro provoz na pozemních komunikacích. Homologované folie se vyrábějí v různých odstínech.
Při volbě z našich vzorníků se Vám dostane odborného poradenství za účelem výběru nejvhodnějšího typu folie, její propustnosti. Tónování autoskel Ostrava vám zajistí lepší vzhled vozidla, ale oceníte soukromí při cestování, protože zabráníte průhledu do vozidla z venkovní strany a též při nehodě jsou úlomky skla fixovány na filmu, tudíž nemají možnost při nárazu rozptýlit se do interiéru vozidla. V dnešní době mají automobily už od výrobců zatmavená autoskla. Proto pozor! Minimální propustnost světla na předních bočních oknech musí být nejméně 70%. Čelní skla nesmí být upravována ani čirým filmem a folie na zadním skle nesmí zakrývat třetí brzdovou svítilnu. Po instalaci autofolií není nutné navštívit STK.
Ke každému vozidlu je vystaven tzv. typový list o provedení úprav, dle mezinárodního předpisu EHK č 43. Do tohoto osvědčení je uveden vlastník vozidla, identifikace vozidla a samotné tónování oken. Tento typový list je platný v celé EU a vždy se předkládá na vyžádání policie a STK. Máme velmi pružnou pracovní dobu, která se přizpůsobí vašim požadavkům.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.