Lída Černá – fotograf Praha

Máte před sebou důležitý den jako je třeba svatba, promoce, oslava a chtěli byste tento významný okamžik pomocí profesionálních fotografií zvěčnit navždy? Nebo máte děti a chtěli byste si pořídit nádherné rodinné fotografie?

Máme pro vás tip na profesionálního fotografa Praha, který vám vytvoří luxusní fotografie při jakékoliv příležitosti.

Tímto fotografem je Lída Černá, profesionální fotograf, který se specializuje na svatební fotografie, focení dětí, žen nebo fotografování firemních a společenských akcí.

Lída Černá – fotograf Praha – fotolida.cz – svatební fotografie Praha, focení Praha, focení dětí

Fotografka Lída Černá se profesionálnímu fotografování věnuje již od dokončení svých studií – obor fotografie. Focení pro ni znamená radost, zdroj neustálé inspirace a motivace.

Ke své práci využívá výhradně špičkové fotografické vybavení a prvotřídní fotomateriály.

Fotograf Praha Lída Černá – elegance, lehkost, mnohaleté zkušenosti, kreativity, špičková kvalita, profesionalita

Profesionální  fotografka  Lída Černá – pouze profesionální fotograf vám dokáže zajisti přesně takové služby,  které očekáváte a hledáte.  Pouze s ním máte záruku, že vám Vaše fotografie budou vyhovovat po všech stránkách a že se na nich budete líbit sami sobě.

Profesionální svatební fotoalbum vám vytvoří pouze zkušený fotograf. Stejně tak je to i s fotografováním dětí, rodin, žen, společenských a firemních akcí.

Toužíte-li po precizně zpracovaných fotografiích, které budou z řady vyčnívat díky své originalitě a jedinečnosti, pak tedy kontaktujte fotografku Lídu Černou. V nabídce jsou fotografie nejrůznějších témat, zaměření  a provedení,  které budou po všech stránkách dokonalé a uchovají Vaše krásné vzpomínky navždy.

Pro bližší kontakt, prosím, využijte následující kontaktní údaje:

Tel.: +420 723 205 590, +420 220 875 719

Email: ludmila.cerna@volny.cz