Schodiště, zábradlí a zámečnictví české Budějovice

Stavíte nebo rekonstruujete Vaše nové bydlení? Zajímá Vás na míru vyrobené schodiště, zábradlí, nábytek nebo interiérové doplňky?

Pobočka zámečnictví Hajný je vám k dispozici po celých českých Budějovicích a okolí.

Vše začíná u myšlenky, představy a postupně se přesouvá dále k samotnému návrhu vysněného schodiště, zábradlí nebo vše současně. Naše společnost v českých Budějovicích za dlouholeté zkušenosti poznala, že nejlepší reklama je náš spokojený zákazník. Vše je možné splnit pouze pilností, přípravou, rychlostí a kvalitou naší provedené práce. S velkým důrazem pro kvalitu Vaše myšlenky a nápady společně realizujeme do skutečné podoby tak, aby Vám dlouhá léta dělala naše společná práce radost. Pokaždé, když se po schodišti projdete, zábradlí chytnete si vzpomenete na prvotní záblesk Vaší představy, kterou jsme proměnili ve skutečnou realitu. Vy sami pokud budete chtít můžete být součástí tvorby, přípravy a vsunutí Vašeho obrázku z Vaší představy do finálního výrobku. Nebojte, i přes to, že nebudete mít obrázek o tom, jak Vaše schodiště či zábradlí má vypadat jsme tu pro Vás a uděláme Vám profesionální návrh díky naší dlouholeté zkušenosti.

Při výrobě zakázky používáme jen ty nejkvalitnější materiály na trhu. Jako jeden z hlavních je použita nerezová ocel pod označením AISI 304. Nejpoužívanější druh nerezového materiálu, s velmi dobrou odolností vůči korozi při výrobě schodišť a zábradlí.

Dále je využita ocel pod označením AISI 316, 316 L, 316 Ti. Díky zvýšené odolnosti vůči neoxidujícím kyselinám a důlkové korozi se používá v agresivním prostředí, zejména v chemickém průmyslu. Je vhodná pro použití ve venkovních i vnitřních bazénech pro Vaše zábradlí nebo schodiště či okrasných doplňcích.