Reklamní předměty – velký výběr, různé varianty potisku

Potřebujete podpořit prodej Vašich výrobků? Chcete, aby značka Vaší firmy byla klientům stále na očích? Ideálním řešením jsou reklamní předměty, které za výhodné ceny pořídíte v internetovém prodeji společnosti iMi Partner. Objednat si můžete třeba vhodný dárek pro obchodního partnera, včetně originálních reklamních předmětů na míru s potiskem. Tým firmy iMi Partner působí na českém i slovenském trhu a přináší zákazníkům skutečně inspirativní a efektivní řešení v oblasti účinné propagace.

 

Reklamní předměty na míru Vašim požadavkům 

Vaše logo může být součástí jakéhokoliv produktu. Potiskem lze opatřit nejen psací potřeby, zapalovače, trička nebo další standardní reklamní předměty. Skvělou prezentaci Vám zajistí například i sedací pytle, které lákají k odpočinku na veletrzích nebo v nákupních centrech. I v tomto případě platí, že fantazii se meze nekladou! Pokud si přejete být potenciálním klientům denně na očích, má pro Vás e-shop připraveny samolepicí bločky, které patří mezi praktické nositele reklamy na každý pracovní stůl. Nabídku reklamních předmětů společnost iMi Partner neustále aktualizuje, proto se Vám vyplatí ji pozorně sledovat.      

 

3D inspirace    

Ve specializovaném internetovém prodeji, v sekci 3D inspirace, pořídíte také atraktivní reklamní předměty, které ideálně podpoří prosperitu Vašeho byznysu. Doslova po ruce mohou mít Vaši obchodní partneři, zaměstnanci nebo sponzoři praktické podložky pod myš s potiskem kalendáře na letošní rok. Zákazníci, kterým je sympatický ekologický styl, si mohou online objednat zajímavý reklamní předmět s předponou „eko“. Předností těchto neotřelých propagačních předmětů je, že se vyrábějí z přírodních a recyklovaných materiálů (postupy šetrnými k životnímu prostředí). Díky pestré nabídce reklamních předmětů od iMi Partner bude Vaše firma nebo jiná instituce opravdu vidět!