Návrhy a realizace zahrad s jedinečným stylem a unikátní atmosférou

Vlastníte pozemek, na kterém by mohla vyrůst nádherná zahrada? Chcete si vytvořit oázu klidu uprostřed krásné zeleně, ale nevíte, jak na to? Obraťte se na zkušený a kreativní tým z moderního zahradního centra v Praze, který se zaměřuje na návrhy zahrad  všech velikostí. Dynamická a velmi úspěšná firma Pragoflora působí na území pražského Radotína a zákazníkům nabízí kompletní zahradnické služby, včetně návrhů i realizace zahrad a údržby zeleně. Celá řada spokojených klientů je garancí toho, že také o vaši zahradu bude skvěle a profesionálně postaráno.  

Od tajného snu po jeho realizaci

Sníte o pěkné zahradě, kde budete moci relaxovat či posedět s přáteli? Máte svoji vizi, avšak na proměnu ve skutečnost si sami netroufáte? Pak právě pro vás jsou tu profíci z firmy Pragoflora, kteří mají v oboru realizace zahrad  dlouholeté zkušenosti a své práci opravdu rozumějí. Na základě vašich představ a přání vytvoří stylovou zahradu se vším všudy. Od přípravy terénu až po poslední detaily. Objednat si klienti mohou zrealizování soukromých zahrad, včetně střešních, ale i realizaci firemních či bytových areálů, veřejné nebo interiérové zeleně.     

Odborná péče o vaši zahradu  

Každá zahrada je živým organismem, který se neustále vyvíjí, a proto vyžaduje pravidelnou a odbornou péči. Pokud nemáte čas nebo potřebné znalosti, stačí oslovit firmu Pragoflora a domluvit si buď jednorázovou údržbu, nebo sezonní péči (jaro a podzim). Součástí nabídky je také celoroční údržba zeleně  v pravidelných časových intervalech. Vaše zahrada či veřejná zeleň neztratí svůj půvab a o vše potřebné bude dokonale postaráno.