Kompresory, průmyslové chlazení, tepelná čerapadla

Hledáte spolehlivého partnera pro řešení komplexních služeb ve vztahu k chlazení, tepelným čerpadlům a kompresorům? Společnost VESKOM s.r.o. se již od r. 1991 pohybuje na trhu s kompresory, průmyslovým chlazením a tepelnými čerpadly. Poskytuje komplexní služby od poradenství, technických konzultací, vypracování projektové dokumentace, dodání zařízení, jejich namontování i spuštění. Kvalitní profesionální servis a podpora zajišťuje zákaznický komfort i po letech používání dodaných zařízení. Zakázkové řešení požadavku každé aplikace umožňuje návrh zařízení s maximální efektivitou provozu, což přináší minimální provozní náklady, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost. V současné době tvoří základ obchodní činnosti realizace komplexních služeb v oblastech stlačeného vzduchu, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

KOMPRESORY: řešení kompletní kompresorové stanice na klíč, čímž je zajištěno výkonné řešení s nejnižší možnou spotřebou energie a minimálními provozními náklady.

PRŮMYSLOVÉ CHLAZENÍ: nabízí kompletní zákaznický servis z oblasti návrhu, projektu, dodávky i montáže průmyslového chladícího zařízení. Od první fáze návrhu je kladen důraz na nízké provozní náklady a ekologickou šetrnost celého systému.

TEPELNÁ ČERPADLA: zajistí vše potřebné pro tepelnou pohodu ve vašem bytě. Ušetří vám peníze správným návrhem tepelného čerpadla s vysokou ekonomikou provozu.

Součástí služeb je posouzení individuální situace zákazníka a nalezení optimálního řešení vyhovující jeho potřebám a situaci. Dodávaná zařízení vynikají především vysokou spolehlivostí, uživatelským komfortem, při zachování nízkých provozních nákladů. Vždy je preferována technologie a řešení šetrná k životnímu prostředí. V posledních letech realizovali řadu významných zakázek, které naleznete v sekci reference na internetových stránkách společnosti. Máte-li zájem o nabízené služby, nebo jakýkoliv dotaz týkající se kompresorů, chlazení či tepelných čerpadel neváhejte je kontaktovat.