Balení a kompletace Vašeho zboží

Už jste se někdy zamysleli nad tím, že výrobek, který koupíte v obchodě je zabalený, drží svůj tvar, je kompletně chráněn před poškozením…že léky, zakoupené v lékárně jsou zabaleny každý zvlášť v obalu…že zboží vyskládáno v prodejním stojanu utváří celkový vzhled nabízeného výrobku?
I tyto zdánlivé maličkosti nejsou jen závěrečnou prací prodavaček, ale mnoha lidí, podílejících se na řetězci, který je v cíli nabízeným výrobkem na prodejně pro každého z nás…

Ve svém oboru špičkou, zárukou kvality a skvělými službami je společnost PROBAL a.s. z Kladna. Tato společnost nabízí svým zákazníkům, klientům kompletní služby spojené s balením a propagací výrobků.
Díky svým skladovacím prostorům v Kladně jsou schopni bez překážek, rychle a kvalitně vaše zboží obalit, nabalit, kompletovat a dodat svým zákazníkům přímo k prodeji.

Nabídka služeb této společnosti je velice široká. Jedná se nejen o balení a kompletaci zboží, ale také o dopravu výrobků ze skladu do skladu nebo na prodejny, o nabídku obalových materiálů ( folie, sáčky, kartony, prodejní stojany a barkety, barevné i černobílé etikety, …), o sestavování reklamních a prodejních stojanů s následným vyskládáním zboží ve skladu a jejich přípravu na rozvoz do prodejen, balení dárkových balíčků, kompletace kartonů a palet, zatavování výrobků do tepelně smrštitelné folie, polepování výrobků a obalů zboží ( reklamními etiketami, návody k použití, upozorňujícími nálepkami na akční ceny aj…).

Společnost PROBAL a.s. Kladno se podílí také na zatavování stejných výrobků do folií, balení stejných výrobků do sáčků a kompletací výrobků do kartonů – a to např. pro obchodní řetězec Makro, který stejné výrobky nabízí ve více kusech v balení.

Tato opravdu zkušená společnost se zabývá nejen kompletací zboží a jeho balením, ale podílí se také na reklamních a prodejních akcích obchodních řetězců a prodejen v České Republice a také v zahraničí.

I díky skvělým referencím klientů, mnohaletým cenným zkušenostem, cenovou konkurenceschopností, výstupní kontrolou a detailním sledováním výrobků je společnost PROBAL a.s. Kladno v oblasti balení, propagace a kompletace zboží spolehlivým partnerem také pro vás a vaše zboží.