PASIVNÍ A NÍZKOENERGETICKÉ DOMY NA KLÍČ – ZELENÉ DOMKY

Pasivní domy, to je v poslední době častý termín v souvislosti s možnostmi bydlení. Tento výraz nejenže vám snadno utkví v paměti, ale především znamená nízké budoucí náklady na bydlení. Na www.zelenedomky.cz si můžete vybrat z celé řady pasivních a nízkoenergetických domů na klíč.

Úspora energie i peněz

Pasivní domy nebo nízkoenergetické domy, vám přinesou nemalou budoucí úsporu nákladů vynakládaných na „provoz“ domu, tedy výrobu tepla a jeho udržení. Takovéto nízkoenergetické domy, které vám umožní výrazně snížit celkovou sumu na vaší složence za energie, samozřejmě nejsou zadarmo. Každé plus má také své mínus. V tomto případě mluvíme o vyšší pořizovací ceně pasivního domu na klíč. Vyšší cena se ale relativně rychle vrátí.

Společnost Zelené domky, s.r.o. k vám přichází s nabídkou výstavby pasivního domu na klíč, nízkoenergetického domu na klíč. Pro ty, kteří hledají dům za nižší pořizovací cenu, mají nabídku nízkoenergetických domů do milionu.

Nový nízkoenergetický dům na klíč

Zelené domky, s.r.o. vám nabízí výstavbu nového nízkoenergetického domu na klíč podle nejnovějších ověřených postupů. Tyto domy obsahují přírodní materiály podle ECOSE Technology, úsporu energie díky speciální konstrukce určené pro nízkoenergetické domy, dále také akustickou či požární ochranu.

Chcete koupit již postavený nízkoenergetický dům?

Ve vybraných lokalitách v Liberci, Hradci Králové a Zlíně od roku 2013 nabízíme již hotové domy k prodeji. Budete moci tedy rovnou začít bydlet. Hledáte-li možnost, jak bydlet rychle v kvalitním a energeticky nenáročném domě, kontaktujte nás.

Nízkoenergetické domy do milionu

nízkoenergetickými domy do milionu od společnosti Zelené domky s.r.o. bude návratnost vaší investice brzká. Máte-li dotazy či zájem o více informací o těchto pasivních domech na klíč, využijte těchto kontaktních údajů:

Mobil: +420 734 766 077, +420 776 044 433