Opravy karoserií bez poškození laku od Auto Pospíšil s.r.o.

Máte větší či menší promáčkliny na karosérii nebo jakékoliv jiné deformace? Chcete-li je opravit – navrátit vaši karosérii do původního stavu, máme pro vás zajímavý tip. Víte-li, jak metoda PDR funguje, můžete se rovnou objednat na webu www.autoservis-autoskla-myti-aut.cz v sekci systém PDR. Ušetřete za opravu laku.

V současnosti je na trhu hned několik společností, které jsou schopny opravit karosérii vašeho vozu bez poškození laku. Tento článek vám přinese zajímavé informace o společnosti, která vám tuto službu nabízí na vysoce kvalifikované úrovni.

Tou společností je Autolakovna Brno – Auto Pospíšil s.r.o. Tato společnost své služby orientuje také na nabídku oprav karosérií bez lakování.

Jedná se o takzvanou metodu PDR (Paintless Dent Repair), která umožňuje opravu karosérie moderním způsobem za studena, bez poškození laku a také bez kytování.
Tato metoda se dá uplatnit především po poškození karosérie po krupobití a také po drobných poškozeních karosérie vzniklých při drobných nárazech například při parkování. Touto metodou – oprava karosérie bez lakování – se odstraní promáčkliny a důlky.

Opravy karosérií bez poškození laku, které vám Auto Pospíšil s. r. o. nabízí, jsou velmi šetrná k vašemu vozidlu, tedy neztrácí na hodnotě.

Máte-li zájem o tuto službu – oprava karosérie bez lakování – neváhejte využít následujících kontaktních údajů:
telefon:+420 545 235 188
mobil: +420 605 279 232
Email: info@autopospisil.cz