Pořádáte hudební festivaly? Nabídněte fanouškům originální trička s kreativním potiskem

Máte na starosti kapelu nebo vedete sportovní klub a právě hledáte spolehlivý tým, který se specializuje na potisk triček všech velikostí a barev? Neváhejte využít služeb firmy Merchyou, která se věnuje distribuci a tisku kvalitního textilu, včetně poradenského servisu. Díky dlouhodobým zkušenostem a pečlivému sledování žhavých trendů v Evropě i zámoří je sehraný tým firmy schopen zákazníkovi perfektně poradit s výběrem textilu a jeho značky. Poradí vám také s celkovým řešením designu, volbou barev a doporučí vhodný druh tisku. Mrkněte na facebook firmy Merchyou – a dozvíte se víc!

Potisk triček nejen pro komerční účely
Podstatnou část zákazníků, kteří poptávají reklamní textil, tvoří hudební skupiny nebo organizátoři festivalů. Objednat trička s potiskem si však u firmy Merchyou může kterýkoliv zájemce. Nechat potisknout si zákazníci mohou také mikiny, polokošile, tílka nebo třeba krátké kalhoty. Problémem není ani potisk vícebarevných motivů na tmavý podklad. Reklamní textil je určen pro pány i dámy, a výjimkou nejsou ani děti. Ptáte se na cenu? Ta závisí na velikosti motivu, počtu použitých barev a počtu objednaných kusů. Každý zákazník se rozhodně může spolehnout na to, že za skvělou cenu získá produkty nejvyšší kvality!

Sítotisk – přesný do nejmenšího detailu
Renomovaná slovenská firma Merchyou používá sítotisk, metodu vyznačující se precizností provedení, stálostí barev a trvanlivostí. Chcete-li potisknout větší množství textilu, technologie sítotisku je nejlepší volbou! Zvídavým spotřebitelům je možné prozradit například to, že při sítotisku je pro každou z barev nejprve vytvořena samostatná šablona (síto). Vlastní tisk se provádí přiložením síta na potiskovanou plochu a protlačením barvy průchozími oky. Výsledný efekt lze ještě zvýraznit použitím široké palety barev, včetně zlaté a stříbrné.