Luxusní apartmány Salabka – výjimečné bydlení v Praze

Budete nějakou dobu pracovat v naší hlavní metropoli a sháníte pronájem bytu? Pokud stojíte o bydlení v netradičních apartmánech v poklidné lokalitě, pak se vám bude líbit v historické usedlosti Salabka Troja (v Praze 7). Pronájem luxusních bytů Praha je určen zájemcům, kteří chtějí po práci relaxovat v nádherné přírodě nebo se věnovat sportovním aktivitám. Ideální je, že celý areál půvabné usedlosti s jedenácti plně vybavenými apartmány se nachází v atraktivní části nedaleko centra hlavního města.

Komfortní a pohodlné bydlení

Interiéry všech apartmánů jsou kompletně zařízené. Příjemnou atmosféru v nich vytváří nábytek z přírodních materiálů a romanticky působí trámové, dřevěné či klenuté stropy. Krátkodobý pronájem Praha je šťastnou volbou pro klienty, kteří si chtějí naplno vychutnat bydlení v prostorách připomínajících doby dávno minulé. V každém apartmánu jsou umístěny artefakty, které souvisejí s tradičními řemesly – například interiér bytu kováře zdobí podkovy či kovadlina.

Dnešní standard luxusního bydlení je samozřejmě zachován. K dispozici budete mít veškeré vybavení pro běžný chod domácnosti. Kompletně zařízené jsou i koupelny a obývací pokoje, ve kterých nechybí nejnovější 3D LED televize a wi-fi signál. Střednědobý nebo krátkodobý pronájem bytů Praha je vhodný i pro mladé rodiny s dětmi. V případě potřeby vám bude zapůjčena dětská postýlka a jídelní židlička. Všechny záležitosti související s nájemním bydlením je možné řešit na recepci.

Skvělé možnosti relaxace i sportu

Historická usedlost je situována v lokalitě, která nabízí možnost procházek v rozlehlém parku Stromovka nebo budete vítáni v unikátní zoologické zahradě. Pěkný zážitek slibuje také návštěva Trojského zámku v barokním slohu. Apartmány v Troji jsou vyhledávané i klienty, kteří si rádi zasportují, například v jezdeckém klubu či tenisové hale. K odpočinku a posezení s dobrými přáteli lze využít zdejší restaurace a kavárničky. Oslovila vás nabídka výjimečného bydlení v luxusních apartmánech v krásné Troji? Kontaktujte recepci Apartmánů Salabka a dozvíte se víc!