Řešíte rekonstrukci bytového domu a nechcete se zadlužit na desítky let dopředu? Nabízíme financování rekonstrukce výměnou za vaši půdu.

Potřebujete opravit střechu, fasádu, vyměnit okna nebo rozvody vody a elektřiny? Vaše půda slouží ke skladování zbytečností, sušení prádla nebo jako velkochov městských holubů? Pomůžeme vám vyřešit oba problémy najednou. Nabídněte naší společnosti Půdy real s.r.o. vaši půdu, kde díky půdní vestavbě vybudujeme další bytové jednotky, a v závislosti na využitelnosti její plochy a celkovém stavu domu vám nabídneme nefinanční plnění formou rekonstrukce společných částí domu.

Chápeme, že není lehké u všech spoluvlastníků prosadit zadlužení vaší nemovitosti na léta dopředu a utratit celý fond oprav není dobré řešení. Možná už vás napadlo dům zhodnotit pomocí výstavby nových půdních bytů. I to je ovšem obrovská investice na několik let dopředu. Víme, že toto rozhodování a prosazení financování čehokoli bývá problém a dlouhotrvající záležitost. Proto vám nabízíme toto relativně snadné řešení, které váš rozpočet nijak nezatíží, naopak vám do budoucna poskytne další měsíční platby do fondu oprav, zhodnotí vaši nemovitost a vy nebudete muset řešit financování oprav na několik let dopředu.

Pokud byste chtěli vědět, jak to zhruba vychází časově, nebudeme vám slibovat nereálné termíny teď ani potom. Vždy se při jednáních a to zejména na úřadech vyskytnou překážky a prodlevy, které ani s našimi desetiletými zkušenostmi a specializací na půdní vestavby nejsme schopni výrazně ovlivnit. Počítáme tedy s dokončením prací a kolaudací cca 24 měsíců od počátku jednání. Jaká konkrétní plnění za půdní prostory nabízíme, můžete najít na našich webových stránkách u jednotlivých projektů, ať už jsou ve fázi současných, dokončených nebo připravovaných. K tomu se ve většině případů automaticky přidruží ještě další plnění ve formě projektové dokumentace, vyřízení potřebných stavebních povolení, kolaudačního řízení, odvozu a likvidace stavebního odpadu, nutné revize a to včetně revizní zprávy např. k výtahu.

Naši zákazníci jsou s našimi službami ohledně půdních bytů a rekonstrukcí natolik spokojeni, že nám dali svolení veřejně publikovat kontakt na ně ohledně referencí. Pokud tedy ještě váháte, můžete se obrátit přímo na ně a získáte další cenné informace.

Věříme, že si získáme vaši důvěru a že nám vaši půdu bez obav nabídnete. Rádi vám vypracujeme nabídku a jsme si jisti, že budete mile překvapeni, co vše můžete pro své nájemníky výměnou za ladem ležící půdu, získat. Těšíme se na vás, kontakt najdete zde.