Automatické etiketovací stroje na samolepicí etikety

Provozujete výrobní linku nebo se chystáte zavést do provozu novou a sháníte spolehlivého partnera pro dodávku etiketovacích strojů? Pak právě naše firma BFK spol. s r.o. je to, co hledáte. Více než dvacetiletá historie a z ní plynoucí zkušenosti vám zaručí kvalitní stroje a kompletní služby od zaškolení po záruční i pozáruční servis.

A co tedy nabízíme:

  • etiketovací stroje na samolepicí etikety z naší nabídky, ale i specializované dle požadavků zákazníka s dodací lhůtou nepřesahující 2 měsíce
  • další související výrobky jako jsou objemové plnicí stroje kapalin a gelů, speciální zařízení pro automatizaci výrobních procesů včetně balení hotových výrobku
  • stroje mohou být bezobslužné montované na výrobní linku nebo s manuálním vkládáním
  • výjimečná přesnost umístění i několika etiket najednou

V našem provozu vám rádi ukážeme část našich výrobků, jejich výrobu, doporučíme stroje vhodné pro vaše potřeby a případné úpravy na nich. O naší flexibilnosti svědčí i to, že etiketovací stroje z naší produkce jsou používány v nejrůznějších oborech jako je potravinářský či chemický průmysl, sklárny, kosmetické firmy, prostě od tužek přes sklenice a salámy polepíme vše.

Kontaktujte nás na uvedených telefonních číslech nebo emailem. Rádi vám dokážeme, že jsme česká firma se světovou působnosti, jejíž dlouholetá historie a zkušenosti mohou pomoci i vám.