Klempířství Rymeš

Pokud je již na čase kompletně vyměnit střešní krytinu vašeho domu, nebo pokud větší rekonstrukce požaduje změny i v rámci střechy, je na místě se spojit s profesionální firmou, která vám odborně připraví a dodá kompletní řešení vaší nové střechy. Bohužel přestože tato položka zaujímá poměrně značnou část rozpočtu každé rekonstrukce, nevyplatí se při takové investici šetřit na úkor kvalitně provedené práce a kvalitních materiálů. I pokud se týká dodatečných prací v rámci montáže a dodávky střešních oken, výroby a montáže klempířských prvků, izolace teras a dalších úprav.

Klempířství Rymeš vám může nabídnout kompletní řešení jakéhokoli projektu. Nabízí střechu na klíč v Brně a okolí tj. klempířské práce, pokrývačské práce, kompletní střešní plášť z tvrdé krytiny a hydroizolace plochých střech včetně dřevěné konstrukce a hromosvodové sestavy. Dodává a montuje střešní okna, zabývá se izolací teras a balkonů. Zabývá se i ochranou budov a střech proti hnízdění ptactva. Výškovými prácemi za použití horolezecké techniky.

Hledáte-li pro vaši plánovanou rekonstrukci odborného a kvalitního dodavatele, obraťte se na klempířství Rymeš. S dlouholetou zkušeností dokáže poradit, přesně navrhnout a kompletně dodat ze široké nabídky krytinu na jakoukoli stavbu. Vždy profesionálně odvede veškerou práci a zakládá si na včasně realizovaných dodávkách.