DKD-BRNO

Chystáte se stavět, bourat, nebo rekonstruovat? Potom jistě oceníte profesionální služby autodopravce, který vám zajistí dopravu strojů, zařízení, materiálu i odvoz suti, či zeminy. Pokud i vy potřebujete spolehlivé služby někoho, kdo disponuje příslušnou technikou a vybavením, i potřebnými zkušenostmi je tady pro vás firma D.K.D., s.r.o. Tato specializovaná firma v oboru působí již 17 let. Zajistí pro vás profesionální nákladní autodopravu Brno, odvoz odpadu Brno, převoz strojů i zařízení. Veškerý materiál, strojní zařízení, nebo i komunální odpad, dovezou i odvezou speciálními nákladními automobily kdekoliv podle potřeby. Při vaší stavbě, či rekonstrukci, vám tak v mnohém ulehčí práci. To vše za ceny, které nemají v Brně konkurenci!

Odvoz suti a odpadu

Hromadí se vám přebytečná suť a nevíte co s tím? I tyto starosti přenechejte firmě D.K.D, s.r.o., která provádí odvoz suti Brno. Kontejnerová doprava Brno zajistí přepravu písku, štěrku, betonu, zeminy, kamení, odvoz a likvidaci komunálního odpadu a stavebních sutí. Přistaví vám kontejner a následně stavební odpad odveze a zlikviduje podle platných zákonů a obecných vyhlášek. Poskytuje přistavení kontejneru zdarma, což je v Brně naprosto jedinečné!

Kromě přepravních služeb provádí autodoprava Brno rovněž různé výkopové a zemní práce Brno, podle přání a potřeb zákazníka. Automobily, stroje a profesionální zaměstnanci, jsou připraveni vám pomoci a pracovat i v nejnáročnějších a špatně dostupných terénech, proto je neváhejte oslovit se svou poptávkou. Veškeré služby poskytují především v Brně a okolí, po domluvě i po celém území ČR a to od pondělí do pátku, v případě potřeby také o víkendu.