Aerobik Praha

Chcete si pořádně zacvičit Aerobik a přitom nechcete být nijak omezováni? Můžete vyzkoušet individuální trénink. Ten má oproti běžným lekcím mnoho výhod. S trenérem budete trénovat pouze vy sami, takže se vám bude moci plně věnovat. Vaše technika tak bude pod drobnohledem profesionála, díky čemuž vám může trénink přinést mnohem větší užitek.

Výběr vhodného studia aerobik Praha pro individuální lekce ale není vůbec snadný, protože musíte brát v potaz nejen odborné předpoklady daného trenéra, ale i jeho přístup k lidem. Vše není jen o diplomech a certifikátech – s přátelským člověkem se vám bude cvičit mnohem lépe a budete tak mít větší motivaci chodit na lekce, což se pozitivně promítne ve vašich výsledcích.

Pilates, aerobik a jóga – Praha Velká Chuchle

Pohybové studio Praha, které patří k těm nejoblíbenějším, je PoStu ve Velké Chuchli. Někteří klienti ho mohou znát jako nejprofesionálnější pilates Praha. Hlavním cvičitelem (a provozovatelem tohoto studia) je inženýr Michal Valdhans – trenér, který šel při studiu systému pilates až k samotným kořenům. Absolvoval totiž speciální lektorský kurz u přímé následnice Josepha H. Pilatese, který tento sportovní styl na počátku minulého století rozvinul.

Trénujte s odborníkem

Můžete se díky tomu spolehnout, že budete v dobrých rukou. V rámci takzvané kliniky pilates si navíc budete moci vyzkoušet cviky, které kombinují tradiční pilates s moderními přístupy, jež se zaměřují na péči o páteř a další části těla, s nimiž má mnoho lidí problémy. Aerobik Praha Velká Chuchle vám tak pomůže nejen ke krásné postavě, ale i k pohodě a zdraví.