K narozeninám pivovaru Zubr zahraje kapela Desmod

Pivovarskou sezónu v Přerově již tradičně zahájí narozeninová oslava pivovaru Zubr, která se uskuteční v pátek 22. dubna 2016 od 15 hodin v areálu přerovského pivovaru. Návštěvníci akce, na kterou je vstup zdarma, se mohou těšit na kapelu Desmod, autogramiádu hokejistů HC ZUBR Přerov i zábavné soutěže.

„Dubnové pivovarské slavnosti u příležitosti výročí položení základního kamene pivovaru se staly již tradiční akcí, na kterou se v pivovaru vždy velmi těšíme a doufáme, že stejně to vnímají i všichni návštěvníci. Opět jsme přichystali bohatý a zábavný program i skvělou hudební produkci,“ zve na narozeninovou oslavu Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Veškerá piva budou k dostání za jednotnou cenu 20 Kč, navíc pro prvních 144 návštěvníků bude přichystáno pivo zdarma. Dubnové 144. narozeniny budou také v letošním roce jednou z posledních příležitostí, kdy bude možné ochutnat novinku Zubr Jarní ležák.

Areál se návštěvníkům otevře v 15 hodin. Na hudební scéně se vystřídají Pavel Novák & Black Rose, Cookies, Penzistor, Stará Dobrá Ruční Práce a program zakončí populární slovenská kapela Desmod, která si získala přízeň fanoušků již na loňském ročníku Zubrfestu. Chybět nebudou ani hokejisté HC ZUBR Přerov. Fanzóna, ve které proběhne autogramiáda, přivítá hokejové fanoušky od 16 hodin.

Na narozeninových oslavách bude také oficiálně představen fanklub pivovaru Zubr, který nově zahajuje svoji činnost. Fanoušci se do něho budou moci registrovat přímo na akci a následně po celý rok čerpat zajímavé výhody i soutěžit o hodnotné ceny.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a Regionální potravina a známky CHZO „České pivo“. Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal absolutní vítězství v degustační soutěži Zlatý pohár PIVEX 2016 (Zubr Premium); 1. místo v kategorii ležáků (Zubr Premium), 1. a 2. místo v kategorii výčepních piv (Zubr Gold; Zubr Classic) a 3. místo v kategorii tmavých piv (Zubr Classic tmavý). V soutěži České pivo 2015 zvítězil v kategorii světlé ležáky (Zubr Premium) a druhá místa ve svých kategoriích získala piva Zubr Grand, Zubr Classic a Zubr Classic tmavý.