Udržet dokonalou čistotu autosalónů není složité

Úkolem výstavního showroomu autosalonu je zaujmout, přilákat zákazníka a přimět ke koupi. Sebezajímavější autosalon bez dokonalého úklidu zákazníka neosloví.

 

Každý prodejce v autosalonu ví, že v příjemném, moderním a hlavně dokonale čistém prostředí se auta lépe prodávají. Nákupní prostředí vytváří nákupní atmosféru. Prezentace vystavených aut má jako hlavní cíl upoutat pozornost, podnítit zájem, přimět k prohlídce a následnému nákupu. Bez dokonalé čistoty první dojem nikdy nepodnítí maximální zájem. I v Čechách jsou již daleko za námi doby, kdy nám bylo jedno, v jakém prostředí nakupujeme.

Hlavní úklid autosalónu se provádí večer nebo ráno před otevřením. Při tomto hlavním úklidu je čištěna nejen podlaha, ale i otírán veškerý prach z nábytku a vystavených exponátů a v případě nutnosti i leštění veškerých skleněných ploch. Při deštivém a prašném počasí je leckdy nutné alespoň podlahu rychle vyčistit v průběhu otevírací doby. Při takovémto úklidu je důležitá rychlost a kvalita úklidy a zároveň okamžitě suchá podlaha. Těchto požadavků nelze docílit při úklidu mopem. Použitím úklidových strojů KaiVac lze však všechny tyto požadavky lehce splnit.

Úklidové stroje KaiVac jsou neocenitelným pomocníkem nejen při rychlém úklidu během prodejní doby, ale i při pravidelném denním či generálním úklidu. Díky širokému spektru příslušenství a různých nástavců jsou stroje KaiVac neocenitelným pomocníkem i při úklidu toalet nebo při čištění interiérů automobilů. Díky dokonalé technologii a používání speciálních čistících prostředků lze i silně znečištěné plochy rychle, snadno a dokonale vyčistit.

Další neocenitelnou výhodou strojů KaiVac je takzvaný bezdotykový úklid. Při bezdotykovém úklidu se pracovník provádějící úklid nemusí vůbec dotknout znečištěných ploch ani použité znečištěné vody. Úklid se tak stává i pro tohoto pracovníka maximálně hygienickým.

Přímým dovozcem a dodavatelem úklidových strojů Kaivac vyráběných v USA na český trh je společnost de Wolf Group s.r.o. z Chebu. Společnost de Wolf zajišťuje také kompletní servis úklidových strojů Kaivac i dodávku vhodných úklidových chemikálií.

http://www.kaivac.cz/proc-zvolit-kaivac/

http://www.dewolf.cz/kontakt/clanky/

http://www.dewolf.cz/kontakt/clanky/udrzet-dokonalou-cistotu-autosalonu-neni-slozite/