Za prevencí do profesionální stomatologické ordinace

Kvalitní péče o chrup je důležitá v každém věku. Pokud hledáte profesionálního stomatologa, který vám zaručí zdravé zuby po dlouhá léta, navštivte zubní ordinaci Astella v Praze. Nabídne vám jak standardní preventivní prohlídky a běžné stomatologické zákroky, tak i celou škálu nadstandardních služeb.

Dejte sbohem strachu ze zubařského křesla

Obavy ze zubaře a zubařského křesla trápí mnoho lidí. Spousta z nich vám řekne, že právě návštěva zubaře je pro ně jedním z nejhorších lékařských zážitků. Zubní ordinaci Praha Astella reprezentuje nejmodernější stomatologické postupy, dbá na prevenci a specializuje se též na celou škálu nadstandardních služeb.

Máte zde jistotu profesionality, preciznosti a čeká na vás příjemné domácí prostředí, ve kterém rychle zapomenete, že se nacházíte u zubaře. Dveře ordinace jsou otevřené úplně každému. Stačí jen zavolat a objednat se ve vámi zvoleném termínu. Ordinace má uzavřenou smlouvu s několika zdravotními pojišťovnami. Za lékařskou péči tak zde nemusíte platit.

Nabídka stomatologických služeb zubní ordinace Astella

V Astella můžete využít také estetickou, záchovnou nebo protetickou stomatologii. Specializují se zde i na dentální hygienu nebo na bělení zubů, na aplikaci zubních implantátů či na stomatochirurgii. Rovněž provozují zubní pohotovost.

Právě dentální hygiena je základním preventivním krokem ke zdravému chrupu. Její součástí je často i bělení zubů. Praha je sice sídlem mnoha ordinací, které se tímto zabývají, poskytnou vám ale opravdu komplexní péči?

Bělení zubů si sice můžete vyzkoušet doma. Rozhodně vám to ale nedoporučujeme. Laicky si totiž snadno poškodíte zubní sklovinu a tím zvýšíte pravděpodobnost vzniku zubních kazů. V ordinaci Astella probíhá bělení profesionálně s pomocí speciálního bělícího gelu, který zbaví zuby nažloutlého pigmentu, získaného například z nápojů, potravin nebo z cigaret.