Správná impregnace pracovní obuvi se vyplatí

Správná péče o pracovní obuv a zejména její impregnace prodlouží životnost, pěkný vzhled a komfort užívání pracovních bot. Nejvhodnějším prostředkem k ochraně pracovní obuvi je impregnace uvex nano shoe add on.

 

Impregnace na vodní bázi uvex nano shoe add on vytváří na koženém či textilním povrchu bezbarvý průhledný film, který chrání obuv proti pronikání vlhkosti a vytváření skvrn. Při výrobě impregnace bylo využito informací o chemické nanotechnologii, přesto však výrobek žádné skutečné nano částice neobsahuje.

Díky impregnaci uvex nano shoe add on se povrch obuvi vyhladí a tekutiny z něj snadno stečou namísto proniknutí dovnitř. Aplikace přípravku nemá vliv na vzhled a prodyšnost materiálu bez ohledu na to, zda se jedná semiš, kůži nebo textil. Impregnace neobsahuje žádné agresivní příměsi, jež by mohly povrch obuvi poškodit.

Správná a pravidelná aplikace impregnace uvex nano shoe add on vytváří dlouhotrvající ochranu proti skvrnám a ušpinění svršku obuvi tekutinami na bázi vody a oleje. Před každým použitím impregnace je nutné obuv důkladně vyčistit.

Impregnaci uvex nano shoe add on dodává na český trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. Společnost UVEX Safety CZ, k.s. je také dodavatelem veškerých osobních ochranných pracovních pomůcek značky uvex.

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochranna-obuv/vyhody-produktu/

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochranna-obuv/odborne-vyrobni-znalosti/