Zdraví a krása pro Vás

Zdraví a krása pro Vás

Každá žena touží být krásná a protože zdraví a krása spolu úzce souvisí, je potřeba najít přípravky na pleť, které nejen pleť rozzáří, ale hlavně vyživí a zregenerují.

Skvělým typem přípravků na pleť jsou výrobky řady Lavera a Vichy.

Lavera je přírodní bio kosmetika, která je vhodná zejména pro zákazníky, kteří nemohou nebo nechtějí používat běžnou laboratorně vyrobenou kosmetiku. Všechny produkty značky Lavera jsou zaměřeny na citlivou pleť a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výrobky značky Vichy patří mezi nejslavnější a nejlepší kosmetické výrobky na trhu. Tato kosmetika obsahuje výtečnou termální vodu a díky ní a díky usilovné práci vědeckých a výzkumných laboratoří vyniká špičkovou kvalitou.

Ženy pro krásu udělají hodně a pokud je trápí krátkozrakost, dalekozrakost či astigmatismus, mohou využít místo brýlí kontaktní čočky, které jsou výhodnější zejména při sportování a nenarušují vzhled ženy, pokud jí brýle zrovna nesluší.

Aby byla krásná i ženina domácnost, doporučujeme pořídit si do bytu drátěný program, který Vám usnadní a zpříjemní práci v kuchyni. Můžete si vybrat např. různé kovové doplňky do kuchyní – railing systém s drátěným závěsným programem, multifunkční sloup s doplňky, barové podpěry, nábytkové nohy a nožky, trnože a madla, nábytkové úchytky a další výrobky.

Drátěný program do kuchyně je estetickým, ale i praktickým řešením. Výrobky drátěného programu zaručí bezpečné a přehledné uložení kuchyňského vybavení, skla i drobností, které v kuchyni každodenně používáme.

Dále také z drátěného programu doporučujeme bytové doplňky, v nabídce najdete také stolní a podlahové kadeřnické stativy.