Židle, která uleví zádům od bolesti

Židle, která uleví zádům od bolesti

Zdravotní židle, která uleví zádům od bolesti a posílí svaly během sezení, má jméno SpinaliS. Poznejte unikátní židli s revolučním výkyvným sedákem, který efektně simuluje sezení na balónu, známé z posiloven a rehabilitačních centrech! Nespokojte se s obyčejnými židlemi, které se mohou vykázat nanejvýš několika líbivými ergonomickými doplňky či tvarovaným opěradlem. Při práci přece nemůžete být věčně opření! Cesta k zádům bez bolesti vede pouze přes aktivní sezení na pružinovém sedáku! Objednejte si skvělou židli značky SpinaliS právě nyní!

Židle, která posílí záda během sezení

Židle pro aktivní sezení SpinaliS je opravdovou výhrou pro každého, kdo trpí bolestmi zad. Díky této speciální židli dáte ve velmi krátké době veškerým bolestem zad jednou pro vždy sbohem! Seďte v kanceláři, jako kdybyste seděli na míči! Využijte všechny výhody populárního a účinného sezení na balónu a mějte díky židli SpinaliS záda rovná a silná! Na co všechno se můžete těšit?

  • fantastická úleva zádům za neuvěřitelně krátkou dobu
  • snížení tlaku na meziobratlové ploténky a obratle
  • prevence proti ochabování zádových a břišních svalů
  • efektní posilování zádového svalstva během sezení
  • lepší držení celého těla, perfektní kondice a skvělá nálada
  • Aktivní sezení bez bolesti pro celou rodinu

    Židle, která zatočí s bolestí zad, by neměla chybět v žádné rodině. Víte, že problémy se zády dnes trpí polovina populace? Kořeny těchto neduhů většinou sahají až do dětských let. Dopřejte Vašim dětem zdravá, rovná a silná záda díky zdravotní židli s pružinovým sedákem! Zajistěte jim aktivní sezení, které jejich záda nedeformuje, ale naopak skvěle posiluje! Židle značky SpinaliS garantují Vašim dětem zdravý vývoj a skvělou kondici do budoucna!