Homeinterier – design studio

Budujete si nový domov? Hledáte kuchyně Ostrava? Zajímáte se o firmy, které se specializují na interiéry Ostrava? Pořizujete si vybavení do bytu, domu či kanceláře a hledáte sedačky Ostrava?

Firma Homeinterier design studio pro vás zařídí veškeré vybavení domu, bytu či kanceláře a to i s designerským návrhem. Víme, jak je dnes složité nalézt jednu firmu, která všechny nabízené služby poskytuje v nejlepší kvalitě.

Jsme Design studio Home Interier s.r.o. Jsme výhradní autorizovaný prodejce kuchyní značek Poggenpohl a Hanák. Samozřejmě prodáváme i jiné renomované značky. Vybavení vybíráme velice pečlivě, stejně tak i doplňky. Kuchyně Ostrava vás očarují. Při výběru sedačky Ostrava se zaměřujeme na několik aspektů, ale v první řadě splňujeme přání a představu našeho zákazníka.

Při návštěvě našeho studia začínáme konzultací designéra s klientem. Následně zpracujeme 3D návrh, vizualizaci řešení interiéru, výběr materiálu, doplňků. Vše s klientem zkonzultujeme a vytvoříme finální návrh. Naši designéři jsou velice zkušení a mají dlouholetou praxi, takže můžete věřit, že svůj interiér vkládáte do dobrých rukou. Spolu s návrhy zařizujeme dodání zboží, montáže a předání děl.

Na www.homeinterier.cz zjistíte podrobnější informace, případně můžete navštívit kamennou prodejnu. Můžete si být jisti, že vám nabízíme nejkvalitnější interiéry Ostrava, sedačky Ostrava a kuchyně Ostrava.

Vložte svou domácnost do rukou odborníků. Nechte pracovat zkušené designéry a proměňte svůj obyčejný domov v neobyčejný.