Vestavěné skříně

Většina z nás si svůj domov zařizuje pouze několikrát za život. Ať již půjde o budování vlastního bydlení nebo rekonstrukci toho starého, vždy se vyplatí pořídit si nábytek na míru. Přinese vám osobitý design, styl a dlouhodobou životnost. Originální vzhled nábytku na míru je to, co vytváří nenapodobitelnou atmosféru vašeho domova.

Vestavěné skříně skvěle vyplní každý prostor

Moderní design není jenom krásný na pohled, ale především praktické využití každého prostoru. Díky vestavěným skříním využijete i atypické prostory – výklenky, kouty, mezery pod schodištěm nebo šikmé půdní prostory. Variabilní rozměry a široká nabídka dekorů umožňuje vytvořit harmonický interiér bez nutnosti kompromisů.

Vestavěné skříně s posuvnými dveřmi se uplatní téměř ve všech místnostech. Můžou sloužit jako šatní skříně v ložnici, předsíni, stejně jako obývací stěna nebo vybavení domácí pracovny s množstvím praktických polic pro nejrůznější předměty. Posuvné dveře lze použít i jako elegantní způsob, jak oddělit různé části jedné místnosti.

Stylové kuchyně na míru

V pokojích, kde se připravuje jídlo, nacházejí uplatnění především kuchyně na míru. Kuchyně na míru ve svých variacích, možnostech provedení a vzhledu skýtají téměř neomezený prostor pro uspokojení těch nejnáročnějších potřeb konkrétního interiéru i zákazníka. Představují však také jednoduché řešení praktické, funkční kuchyně.

Moderní bydlení s profesionálním interiérovým studiem

V oblasti nábytku na míru máte otevřené dveře pro všechny své nápady. Vaše nápady a sny dokáže realizovat společnost JN Interier Česká republika, s.r.o.

K dispozici je vám zkušený tým odborníků, který vám zaručí dokonalý výsledek. Můžete se spolehnout na perfektní zpracování a montáž vašeho nového nábytku na míru. JN interiér vám pomůže pro váš byt či dům vybrat to nejlepší řešení. Konzultace a zpracování grafického návrhu je zdarma.