Chaty Lipno

Pokud chcete strávit dovolenou v oblasti Lipenské přehrady, Českého Krumlova či Šumavy, je ubytování Lipno to pravé právě pro vás. Chaty, domy, apartmány, bungalovy, zahradní domky, pokoje v soukromí či penziony, to vše naleznete v naší široké nabídce.

Uvedené ubytovací kapacity jsou vhodné  pro klienty, kteří  v čase své dovolené preferují  soukromí. Vyberte si chatu přímo na břehu Lipna, na okraji lesa s výhledem na plochu Lipenského jezera, v chatové osadě, na vsi nebo v centrech některých rekreačních městeček na Lipensku.  V nabídce naleznete ubytování s bazénem, ubytování s lodí, komfortní ale i levné ubytování.

Každý objekt je vybaven sociálním zařízením, kuchyňkou, jednou či více ložnicemi a  většinou obývacím pokojem zpravidla s TV, krbem nebo krbovými kamny. Mnohdy se z obytné místnosti vychází na terasu se zahradním nábytkem. U většiny kapacit, které ubytování Lipno nabízí,  lze využívat soukromých pozemků s posezením na zahradě, pod zastřešenou pergolou u zahradního krbu, grilu nebo ohniště.

Podrobný popis jednotlivých nemovitostí i s fotografiemi najdete v sekci pronájem chat. Zde se také dozvíte aktuálně volné termíny k rezervaci, cenu, maximální možný počet ubytovaných osob a další důležité informace.

Oblast Lipenska, na kterou se specializujeme, je ideálním místem nejen  pro rybáře, rodiny s dětmi, party přátel a seniory. Každý si zde přijde na své. Vodní plocha Lipna je vhodná k rybaření, vodním sportům, koupání nebo lenošení u vody. Okolní  příroda  je rájem pro turisty i cyklisty, obě skupiny mohou využívat nepřeberné množství tras různé náročnosti.  Na své si přijdou i vyznavači in-line bruslí s dlouhými in-line dráhami  v překrásné přírodě.  Celé Lipensko nabízí mnoho aktivit- splouvání Vltavy na raftech či kánoích /výlet Vám zajistíme/, vyjížďky na koních do krásné přírody, projížďky po ploše jezera na katamaránech nebo  jachtách s kapitánem. Užijte si legrace na bobové dráze nebo v lanovém parku, využijte služeb místních půjčoven /kola, in-line brusle, koloběžky, lodě, windsurfingy včetně instruktorů a mnoho dalších/. Oblast je protkaná mnoha kulturními a přírodními památkami /Český Krumlov – Unesco, hrad Rožmberk, klášter Zlatá Koruna nebo Vyšší Brod, trasa podél Schwarzenberského kanálu,  Plešné jezero ledovcové původu, Medvědí stezka  a mnoho jiných – rádi Vám s výlety poradíme/. Při nepříznivém počasí  využijte služeb Wellness hotelu ve Frymburku /bazén, solné jeskyně, masáže a mnoho jiných služeb/, Aquaworldu Lipno či podobných služeb v přilehlém Rakousku nebo Německu, užijte  si okružní  vyhlídkovou plavbu parníkem, projeďte šumavskou přírodu historickou mašinkou,  navštivte sportovní víceúčelové haly….

Ten, kdo nemá rád aktivní dovolenou a je milovníkem klidu a tiché přírody může houbařit, využívat mnoha tras k výletům, sbírat borůvky, využívat malých plážiček, které zajišťují dostatečné soukromí…

Ubytování Lipno disponuje půjčovnou kol, v naší směnárně si můžete vyměnit peníze pro případnou návštěvu nedalekého Rakouska nebo Německa, prodáváme rybářské povolenky, v naší agentuře si můžete zakoupit mapy, pohledy, regionální literaturu a drobné dárky, rádi poradíme s výlety do okolí. Zajistíme vám splutí Vltavy na raftech nebo kánoích……

Užijte si svoji dovolenou dle svých představ  s ubytováním Lipno v malebné přírodě na Lipensku.