Aloe Vera, královna léčivých rostlin

Příliš často jsme při své podlahářské práci vystaveni nepříznivým vlivům chemických přísad. Řada z nich se v našem organismu dlouhodobě ukládá, což nepříznivě ovlivňuje naše zdraví.

Navštívili jsme nekomerční stránky o Aloe Vera a zjistili zajímavé informace o účincích této rostliny.

Účinky aloe na lidský organismus

Za nejzajímavější považujeme to, že Aloe dokáže radikálně detoxikovat naše tělo, pročistit střeva, roztáhnout i ty nejtenší cévy (kapiláry) a příznivě působit na celý náš imunitní systém.

Aloe Vera gel je unikátní přírodní koktejl

Slupka Aloe obsahuje hodně nažloutlého, hořkého a díky aloinu výrazně projímavého latexu. Antrachinon Aloin se dříve skutečně používal jako projímadlo, které oficiálně schválil americký úřad pro potraviny a léky.

Pod zelenou povrchovou slupkou listu konečně objevíme Aloe Vera gel, který představuje základní hmotu, ze které je šťavnatá dužiná listu Aloe vystavěna. Gel obsahuje hlavně vodu, která funguje jako výborné rozpuštědlo živin a biologicky aktivních látek. Kvalitně vypěstované a šetrnou technologií zpracované Aloe Vera gely neobsahují téměř žádný aloin (pod 0.1 ppm) a mají při pravidelném popíjení až téměř zázračné účinky na celý náš organismus. Aloe Vera gel je unikátním přírodním koktejlem, který obsahuje více než 200 biologicky aktivnách látek.