Autoservis Praha

Hledáte vysoce profesionální a kvalitní servis osobních, užitkových a amerických vozů všech značek? Hledáte autoservis Praha? Potřebujete kvalitně opravit svůj vůz?

Již nehledejte. Autoservis Praha 1CAR je pro vás ten ideální, pravý a nejlepší! Široký sortiment služeb a profesionální přístup tohoto autoservisu v Praze vám vždy vykouzlí spokojený úsměv na rtech.

V tomto autoservisu budete nad míru spokojeni s odvedenou prací, příjemným a zkušeným personálem a také s časovým provedením prací. V autoservisu 1CAR si můžete nechat doplnit provozní kapaliny a zhotovit drobné opravy na počkání. Ostatní opravy závisí na druhu prací a jejich obtížnosti.
Mezi nejžádanější služby autoservisu 1Car Praha je diagnostika automobilů všech značek. Ta je zhotovována pomocí nejmodernějších diagnostických přístrojů. A tak během několika minut vám automechanici dokáží odhalit všechny závady a nedostatky na vašem vozidle.
Autoservis Praha vám dále hravě opraví nebo vymění např. brzdy, tlumiče, světla, skla, motor a další díly na vašem vozidle.
Samozřejmostí poskytovaných služeb autoservisu Praha je i kontrola a plnění klimatizace, geometrie kol a servisní prohlídky dle ujetých kilometrů vozidla.
Také kvalitně, profesionálně odvedené karosářské a lakýrnické práce autoservisu Praha vás jistě uspokojí. Nechte si vyměnit poškozené části vašeho vozidla, spodek a dutiny vozidla ochránit speciálním postřikem, odborně nalakovat vůz nebo opravit jeho poškozený lak.
Dle vašich přání a představ vám automechanici autoservisu Praha mohou namontovat vašemu vozidlu např. alarm, mechanické zabezpečení Construct, tajné vypínače, tažné zařízení nebo tempomat a mnoho dalších mechanických částí.
V autoservisu Praha si můžete zakoupit i široký sortiment autodoplňků, autorádia, nové pneumatiky a další náhradní díly pro vašeho miláčka.

Autoservis 1CAR Praha vám zaručuje veškeré odvedené práce zhotoveny pro vaši spokojenost odborně, profesionálně, precizně a v krátkém časovém intervalu.