Albixon – Bazénový specialista

Máte velkou zahradu a na ní spoustu volného prostoru? Chcete si pořídit bazén? Zaujaly vás bazény, ale nevíte jaký si vybrat? Nebo snad už máte bazén a přemýšlíte o jeho zastřešení? Chtěli byste firmu, která zajišťuje kompletní služby? Líbí se vám vířivé vany a jednu byste také chtěli? Chcete zažít opravdový, bezstarostný relax?

Bazénový specialista Albixon vám přináší nejširší nabídku bazénů, zastřešení a vířivých van. Poskytujeme komplexní služby a poradenství. Jsme specialisté a víme, co přesně je pro vás nejideálnější variantou.

Výběr bazénů není jednoduchá záležitost. Musíte si dobře rozmyslet, jaké bazény se hodí do volných prostorů. Vybírat lze z mnoha různých tvarů, materiálů, barev a velikostí. Kritéria pro výběr si nekladou meze, jde především o vaše požadavky a fantazii. Nejprve je nutné si udělat jasno v rozdílech mezi samonosným bazénem, laminátovým bazénem, fóliovým bazénem, přelivovým bazénem a co znamená vypláštění bazénu.

Laminátové bazény jsou dané. Nelze u nich měnit velikost, tvar a umístění schodiště, samonosné bazény jsou naopak jediné, u kterých jdou všechny parametry měnit dle přání zákazníka. Fóliové bazény jsou stejně jako laminátové dané, tvar a velikost nelze měnit. Fóliové bazény tvoří ocelová konstrukce a PVC fólie. Pokud se bavíme o vypláštění bazénu, tak to je možné pouze v případě, že máte zájem o betonovaný bazén.

Nelze přemýšlet pouze o bazénu, ale důležitou součástí je i příslušenství. Co již není standardní, je zastřešení bazénů. Avšak v dnešní době zcela běžný požadavek zákazníků. Zastřešení bazénů má hned několik výhod. Zastřešení uchrání váš bazén před nečistotami, udržuje teplotu, prodlouží vám koupací sezónu a ochrání malé děti či domácí mazlíčky před pádem do bazénu.

Pokud se bavíme o nadstandardu, bavíme se o vířivých vanách. Vířivé vany vám přinesou relaxaci, odpočinek, zábavu a mají blahodárný vliv na vaše zdraví. Vířivé vany si vyberete dle vašeho přání.

Pořiďte si bazén, vířivou vanu nebo zastřešení bazénu od Albixonu a už si pouze užívejte vodních radovánek.