Kvalitní služby pro zemědělce prostřednictvím Agroplanet Group, a.s.

Zemědělství je již od pradávna tradičním hospodářským oborem. Ačkoliv je zemědělská činnost aktuálně spíše na ústupu, stále nabízí nové pracovní příležitosti a možnosti k podnikání. Pokud se chcete prosadit právě v tomto oboru, můžete využít odborné pomoci, kterou nabízí společnost Agroplanet Group, a.s.

Profesionální stroje, zařízení a další zemědělská technika

Chcete být úspěšní ve své zemědělské činnosti? Pak se neobejdete bez kvalitní zemědělské techniky a dalšího vybavení. Zemědělské stroje se dnes využívají v rostlinné i živočišné výrobě a ve všech fázích, kterými zemědělské produkty procházejí. V současné době se bez nich neobejde již žádný zemědělec. Kvalitní zemědělská technika výrazně usnadňuje, urychluje a zdokonaluje zemědělskou činnost. Jen díky moderním strojům se budete moci vyrovnat české i světové konkurenci. Chcete si techniku pořídit za výhodných podmínek? Využijte například služeb agrobazaru.

Specializovaný agrobazar pro všechny zemědělce

Agrobazar je specializovaná a unikátní služba na českém trhu. Prostřednictvím agrobazaru můžete zakoupit zemědělskou techniku za přijatelné ceny a s kvalitním servisem. Jak tedy agrobazar funguje v praxi? Sami si vyberete zemědělskou techniku a podrobně ji specifikujete. Společnost Agroplanet Group vám ji zajistí a vy si ji budete moci prohlédnout a v případě zájmu rovnou zakoupit. Díky agrobazaru je možné nabídnout až 12 tisíc různých strojů. Předností je také úzká spolupráce společnosti se zahraničními dodavateli, spolehlivost a rychlost dodání.

Další služby Agroplanet Group – bioplynky a dotace

 

Společnost Agroplanet se zaměřuje také na zprostředkování zemědělských dotací a na stavbu bioplynových stanic. Dotace jsou nezbytné pro správné fungování každé zemědělské činnosti. Pomohou vám při startu i v průběhu vašeho podnikání. Bioplynové stanice jsou moderními přístroji pro zpracování biologického odpadu a zároveň výrobu bioplynu. Jejich obliba ve všech vyspělých evropských státech rok od roku roste.