Ubytování Český Krumlov

Plánujete výlet do Českého Krumlova nebo jeho okolí a hledáte ubytování v Českém Krumlověpříjemném penzionu, které vám nabídne žádaný komfort?

V takovém případě jistě nešlápnete vedle, když využijete profesionálních služeb Penzionu Vodotrysk v podobě luxusního ubytování. Tento téměř 200 let starý dům byl postaven rodem Schwarzenberků a poté byl zrekonstruován na tento krásný penzion.
Penzion Vodotrysk je vzdálen od centra Českého Krumlova pouhých 10 minut chůze. Penzion Vodotrysk se nachází přímo v Českém Krumlově, který patří mezi klenoty jižních Čech. Díky této výhodné lokalizaci máte ideální podmínky pro vaši dovolenou v jižních Čechách.

Penzion Vodotrysk – ubytování Český Krumlov
Tento penzion je vybaven celkem 9 pokoji s celkem 26 lůžky, Nabízíme ubytování v dvoulůžkových pokojích, apartmánech a pokojích De Luxe. Všechny pokoje jsou vybaveny svou koupelnou, internetovou přípojkou, televizorem se satelitem a tak lednicí.
Exteriér Penzionu Vodotrysk vám nabízí dětské hřiště a vlastní uzamykatelné parkoviště. Okolí penzion přináší možnost využití tenisového kurtu, krytého plaveckého bazénu a také zámecké zahrady s otáčivým hledištěm.

Součástí Penzionu Vodotrysk je snídárna, kterou využíváme při školeních a seminářích  a v takových případech i vaříme.

Ubytování Český Krumlov – jeho krásy, kulturní a sportovní využití
Díky své lokalizaci je Penzion Vodotrysk výborných výchozím bodem téměř pro každý výlet po Českém Krumlově a jeho okolí.
Jste-li obdivovatelem historie a její památky, jistě vás zaujme klášter Zlatá Koruna, hrad Rožmberk, hrad Nové Hrady, zámek Hluboká nebo například město Třeboň.

Český Krumlov nabízí také výborné vyžití sportovně založených lidí. Využít můžete služeb například tenisového kurtu, plaveckého bazénu nebo možnosti mnoha tůr po zajímavých trasách po Českém Krumlově nebo také jeho vzdálenějšího okolí. Můžete využít 200 m vzdálenou cyklostezku a projít se může na rozhlednu u vysílače Kleť. Rozhodně si nenechejte ujít projížďku parníkem po Lipně. Příznivci golfu jistě uvítají 7 km vzdálené golfové hřiště. Jak vidíte, nudit se rozhodně nebudete.

Hledáte-li skutečný luxus spojený se zajímavým ubytováním provázeným příjemnými lidmi, neváhejte a využijte ubytovacích služeb Penzionu Vodotrysk. Pro více informací o ubytování Český Krumlov můžete navštívit internetové stránky Penzionu Vodotrysk nebo využít následující kontaktní údaje:
Tel.: + 420 731 563 601
Email:   vodotrysk@email.cz