Zájem podnikatelů o finanční produkty na nákup ojetého vozu u AUTO ESA narůstá

Exkluzivní produkt GE Money Auto pro Auto ESA umožňuje podnikatelům úvěrovat nákup vozů až do 400 tis. Kč bez dokládání příjmů

 

Více než polovina podnikatelů využívá k financování nákupu ojetého vozu u Auto ESA některý z výhodných finančních produktů. Ty nabízí jeden z nejúspěšnějších obchodníků se zánovními vozy v České republice ve spolupráci s finančními partnery z řad velkých bankovních domů.

 

Podíl podnikatelů, kteří pro financování nákupu vozu využili některý z finančních nástrojů, letos v květnu vzrostl na 53 procent z loňských 48,4 procenta. Zásluhu na tom má nejen rozšíření prodejní plochy dodávek, která se přestěhovala na Černý Most, ale také exkluzivní finanční produkt pro podnikatele od GE Money Auto.

 

Zatímco při podpisu běžné smlouvy na úvěrování nákupu vozu musí podnikatel u GE Money Auto dokládat příjmy už při úvěru nad 300 tisíc korun, u Auto ESA mohou podnikatelé díky tomuto exkluzivnímu produktu nakupovat vozy bez dokládání příjmů až do výše 400 tisíc korun. V bankách se přitom běžně dokládá příjem už při úvěru nad 50 tisíc korun.

 

Při podpisu smlouvy u Auto ESA navíc mohou podnikatelé ušetřit čas – zatímco banky například v pátek končí v 16 hodin, v Auto ESA je otevřeno až do 22 hodin včetně víkendů.

 

„Podnikatelé jsou stále početnější skupinou našich zákazníků. Máme pro ně připravený bohatý výběr nejen důkladně prověřených ojetých osobních automobilů, ale také dodávek a jiných užitkových vozů v té nejvyšší možné kvalitě,“ vysvětluje David Peště, manažer pobočky Auto ESA dodávky a dodává: „Nejprodávanějšími užitkovými vozy jsou na prvním místě s velkým předstihem Ford Transit následovaný Fiatem Ducato a VW Transporterem. Z kategorie Pick-up je na prvním místě Citroen Berlingo následovaný VW Caddy a Peugeotem Partnerem. Z barev jednoznačně převládá bílá.“

 

Auto ESA nabízí svým zákazníkům ve spolupráci s GE Money Auto kompletní řadu produktů pro financování nákupu ojetých vozů, které se zkušení poradci vždy snaží přizpůsobit přesně na míru potřebám svých zákazníků. „Díky naší spolupráci mají všechny nabízené finanční produkty výhodnější podmínky, než je na trhu s užitkovými vozy obvyklé. Součástí naší nabídky je mimo jiné garance neměnných splátek a zákazník může navíc využít výhodné pojištění, které zahrnuje i pojištění splátek pro případ dlouhodobé nemoci,“ říká Jaroslav Král, obchodní ředitel GE Money Auto.