Revoluce v designovém řešení interiérů

Beton je jednou z nejstarších technologií, která jde napříč staletími a stále je a bude díky svým vlastnostem a vzhledu používán v interiéru i exteriéru. Pomocí stěrky MALDECOR BETON je možné tvořit ušlechtilé plochy s individuálním vzhledem a vysokou funkčností.

 

Betonovou stěrku si lidé pořizují kvůli skvělým užitným vlastnostem a také nadčasovému designu. Inovativní kompozitní materiál MALDECOR BETON exkluzivně vyvinutý k vytváření betonových povrchů nabízí možnost alternativního zpracování efektů betonových povrchů a široké pole dekorativních vzorů. K výhodám betonových stěrek patří vysoká odolnost, snadná údržba, bezespárovost a velká variabilita struktur a barev. Využití stěrky MALDECOR BETON je široké. Nejčastěji se používá na schodištích, stěnách, v koupelnách, chodbách a také na krbech a nábytku. Díky svým vlastnostem a vysoké odolnosti je stěrka MALDECOR BETON vhodná k propojení exteriéru s interiérem. Tenkovrstvé betonové stěrky mají navíc nízký tepelný odpor, a proto je lze použít s podlahovým vytápěním.

Díky novému kompozitnímu materiálu MALDECOR BETON určenému k vytváření betonových povrchů dostává architektura interiérů nové impulzy v podobě ušlechtilého povrchu. Plochy stěn a podlah se stávají jevištěm dojmů. Široké pole dekorativních vzorů a různé barvy společně s možností navazování a propojování různých ploch nabízí stále nové a atraktivní řešení interiérů.

Dodavatelem materiálu MALDECOR BETON je společnost MALDECOR s.r.o. z Liberce. Společnost MALDECOR zároveň provádí designové úpravy povrchů technologií MALDECOR BETON a nabízí proškolení řemeslníků touto novou technologií.

http://www.maldecorbeton.cz/o-produktu/

http://www.maldecorbeton.cz/clanky/

http://www.maldecorbeton.cz/revoluce-v-designovem-reseni-interieru/