RC modely potěší děti i dospělé

Uvažujete o koupi RC modelu pro své ratolesti nebo pro sebe? Poradíme vám, jak si RC model správně vybrat a na co důležitého při jeho koupi rozhodně nezapomenout. RC modely jsou de facto napodobeniny letadel, vrtulníků, aut nebo lodí. Protože každého baví něco jiného, je nabídka modelů tak pestrá.

RC letadla pro (ne)náročné zákazníky

RC modely letadel rozhodně patří k těm nejpopulárnějším. Jejich bohatou nabídku vám přináší i obchod RC-dragon.cz, ve kterém si můžete vybrat z desítek modelů. Ty se dělí do několika skupin.

Zakoupíte zde RC modely s označením KIT, které jsou sestavené, mají povrchovou úpravu a neobsahují žádnou elektroniku, motor ani RC soupravu. ARF modely mají navíc nainstalované RC příslušenství (serva, motor, regulátor). RTF jsou modely, které jsou téměř připravené k letu. Stavebnice tak obsahuje vše, co potřebujete. Poslední možností je zakoupení modelu takzvaně v rozsypu. Jedná se o modely bez elektroniky, které je nutné si kompletně sestavit.

Snadno si tak vyberete mezi dostupnými modely letadel takové, které bude splňovat vaše představy. Letadla s elektronikou jsou na dálkové ovládání, a proto si s nimi rozhodně užijete spoustu zábavy. Nejedná se o obyčejné hračky, co by vaše děti rychle omrzely. RC modely nadchnou všechny rodinné příslušníky. Vánoce se rychle blíží, a pokud nevíte, co darovat pod stromeček, může být právě RC model dobrou volbou.

Nevšední zábava pro děti a dospělé

Zábavu si s RC modelem užijete hned několikrát. Poprvé při jeho sestavování, a pak i při samotném řízení letadla. Modely navíc můžete podle svých vlastních představ upravovat a rozšiřovat o různé vychytávky, které zakoupíte na stránkách e-shopu RC-dragon.cz. Pokud je zboží skladem, bude doručeno do 24 hodin k vám domů.

Nevíte si rady s výběrem RC modelu? Kontaktujte prodejce a nechte si poradit od profesionálů.