Advokátní kancelář Sokol, Brož & Novák patří mezi nejatraktivnější zaměstnavatele v ČR

I letos proběhlo slavnostní vyhlášení již sedmého ročníku studie TOP Zaměstnavatelé a Advokátní kancelář Sokol, Brož & Novák se umístila na druhém místě v kategorii advokátních kanceláří a obhájila tak svůj loňský výsledek. Nejlepší zaměstnavatelé pro rok 2018 byli vybráni na základě hlasování 10 724 studentů českých vysokých škol, v celkem 12 kategoriích zvolili studenti 60 nejprestižnějších zaměstnavatelů pro rok 2018.

„Ocenění TOP Zaměstnavatel je pro naši i ostatní společnosti skvělým signálem, že děláme svoji práci dobře, a to nejen letos, ale dlouhodobě. Pokud chcete mít dobrou advokátní kancelář, nestačí se dívat jen na kauzy, které řešíme, ale taky na to, jestli vůbec zajímáme naše budoucí kolegy a kolegyně. Bez nich by totiž naše firma nemohla dlouhodobě úspěšně působit,“ okomentoval umístění partner advokátní kanceláře JUDr. Jiří Novák.

Studie TOP Zaměstnavatelé je projektem Asociace studentů a absolventů a vzniká pod záštitou odborného garanta agentury GfK, Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva průmyslu a obchodu a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. „Velmi vítám pořádání takových studií, jsou pro nás totiž důležitým signálem. Advokátní koncipienti tvoří nedílnou součást naší kanceláře a je pro nás dobré a potřebné vědět, že jsme mezi studenty právnických fakult vnímáni takto pozitivně,“ dodal Jiří Novák.

Advokátní kancelář Sokol, Brož & Novák byla založena v roce 1992. V současnosti působí v kanceláři na 30 advokátů a advokátních koncipientů. Svoje služby poskytuje v širokém spektru práva na území ČR a to jak právnickým, tak fyzickým osobám. Základními oblastmi působení však jsou řešení jak civilních, tak i trestních sporů.