E-mailing vám umožní zefektivnit marketing

Hledáte dokonalé oživení svého projektu či podnikatelského záměru v rámci efektivního marketingu? Máte k dispozici určitou část peněz a chcete ji investovat do inteligentního nástroje, který vám přivede statisíce nových zákazníků během pár dní? Reklamní kampaně jsou nedílnou součástí každého úspěšného projektu. Tuzemský trh je ohromný, a pokud se nechcete ztratit v záplavě bezpočtu společností, tak musíte svou značku nebo výrobek zviditelnit.

Reklama je ideální formou, jak se dostat do širšího podvědomí a přivézt si tak další zákazníky. Propagace by měla být především cílená a zaměřená pouze na tu skupinu lidí, kteří by mohli mít o vaše produkty zájem. Direct mail v našem podání se mění v účinnou zbraň. Vlastníme obrovskou databázi s více jak 670 000 registrovaných uživatelů, kteří si od nás nechávají zasílat reklamní materiály. Za velice přijatelnou cenu, tak získáte kontakt s velkým počtem potencionálních zákazníků.

Naše služby využívají i společnosti Telefonica 02, AAA Auto, A3 Sport, Direct Pojištovna či Datart. Pokud hledáte nejefektivnější a nejúčinnější nástroj na propagaci své značky, tak využijte našeho projektu. Už za pouhých 14 000Kč oslovíte přesně 100 tisíc zákazníků. Zisky z kampaně převyšují náklady na ní vynaložené a to je tím hlavním důvodem, proč využít k zviditelnění eRmail. Naše služby využívají největší společnosti v Evropě, ale i malí firmy hlásí úspěch. Znásobte své příjmy a neplaťte více, než je doopravdy nutné. Pokud jste připravení na statisícovou návštěvnost stránek, tak poodhalte schopnosti naší jedinečné nabídky. Reklama, která Vás zvedne ze židle, se nazývá eRmail. U nás můžete svou reklamu zaměřit na určitou skupinu lidí, ale i kraj. Reklamní kampaň má úspěšnost 40-70% z oslovených uživatelů.