JUMBO Stěhování

Sháníte profesionální, rychlé, pohodlné a spolehlivé stěhování za rozumný peníz? Nechcete se sami zabývat stěhováním nebo nemáte na to čas? Řešení je jednoduché. V obou případech je tu pro vás společnost JUMBO stěhování, s. r. o.

JUMBO stěhování Praha
Stěhovací společnost JUMBO stěhování, s. r. o. je profesionální firma působící nejen v Praze a jejího okolí, ale také po celé České republice a Evropě včetně celního vybavení.
V případě zájmu o stěhování s touto společností obdržíte službu v podobě celého procesu stěhování, tedy od plánu, přes časový harmonogram, až po samotnou realizaci. JUMBO stěhování je vybavena profesionálním týmem, pracovním potenciálem a také špičkovou technologií, díky níž je stěhování doslova hračkou.

Co vše vám JUMBO stěhování přestěhuje?

Téměř vše. V nabídce je stěhování rodinných domů, bytů, kanceláří a jiných firemních prostor, stěhování bank, úřadů, chladících zařízení a klimatizací, stěhování sklepů a půd a také stěhování těžkých břemen až do váhy 300 tun.

S JUMBO stěhování máte jistotu, že veškerý váš majetek bude přestěhován rychle, s nadhledem a především bez jakéhokoliv poškození. V případě časového presu vám tato společnost nabízí přestěhování vašeho majetku ve velmi krátké době a tedy s minimálními časovými prodlevami.

Kontaktujte společnost JUMBO stěhování, s. r. o. a spolehněte se na ty nejlepší v oboru, na sehraný tým profesionálních stěhováků. Teprve se společností JUMBO stěhování pochopíte, že celá operace stěhování, ať už velkoobjemová či maloobjemová, může být bezproblémovou a bezstresovou záležitostí. Navštivte internetové stránky této společnosti nebo využijte následujících kontaktních údajů:

Tel.: +420 281 917 270
Mobil: +420 602 356 800, +420 602 323 173
Email: dusan@jumbo-stehovani.cz