Elektromontáže Elektros spol. s r.o.

Sháníte firmu, která provádí elektroinstalace, elektromontáže a revize elektro? Chcete pro tyto práce opravdového odborníka? Už nechcete firmu, která vše udělá napůl? Hledáte firmu, která má proškolený tým a na své práce vám dá záruku?

Elektros, spol. s r.o. je společnost, která vám dá to, co předpokládáte a ještě něco navíc. Společnost Elektros má dlouhodobě uzavřenou smlouvu s PRE a může provádět práce na neměřených částech (revize odběrných míst, úpravy odběrných míst, opravy a rekonstrukce stoupacího vedení), tyto práce mohou provádět jen specializované firmy.

Nebaví vás neustálé kontroly, opravy a další potřebné práce spojené s elektroinstalací, elektromontáží a revizí elektro?

Nemusíte se bát. Naší práci odvádíme opravdu kvalitně. Revize elektro je jedna z činností naší společnosti. Provádíme revize elektrospotřebičů a elektroinstalace pomocí měření a fyzické prohlídky přístrojů. Pouze revizní technik, který vlastní platné oprávnění, může provádět platné revize elektrických přístrojů. Samozřejmě všechna potřebná oprávnění a certifikace máme, proto se nemusíte bát nám důvěřovat. Nejen revizní technici s platným oprávněním jsou naší výhodou, ale také správné technické vybavení. Revize elektro provádíme špičkovou měřící technikou, která garantuje přesně naměřené hodnoty.

Podívejte se na www.elektrospraha.cz a přesvědčte se sami o naší odbornosti. Můžete si prohlédnout naší certifikaci, vybavení, reference. Velkou zajímavostí na našich internetových stránkách je fotogalerie našich prací.

Neváhejte nás oslovit nebo osobně navštívit. Rádi vám služby elektroinstalace, elektromontáže a revize elektro poskytneme. Zaručíme vám, že vše je na nás a vy se nebudete muset o nic starat.