Komplexní zahradnické práce – Royal Mayer

Sháníte firmu, která provádí zahradnické práce? Máte zájem o zahradnické práce Praha? Nebaví Vás starat se o zahradu, okolí svého bydliště či odklízení sněhu v zimě? Rádi byste měli pěknou zahradu, ale na její údržbu nemáte čas?

Přenechejte tyto starosti nám. Zahradnická firma Royal Mayer se Vám postará nejen o Vaši zahradu. Zajišťujeme práce s trávníky, komplexní zahradnické práce, práce se stromy, stavební práce na zahradě i úklid sněhu. Také má Váš soused krásnou zahrádku a Vy máte neposekanou trávu, zvadlé květiny a nepěkné stromy?

My vám pomůžeme. Zajistíme zakládání, obnovu, vertikutaci a hnojení trávníků. Komplexní zahradnické práce zahrnují návrhy, zakládání a rekonstrukce zahrad, dále provádíme terénní úpravy a dovoz zeminy, kačírky, mulčovací kůry. Při kácení stromů je důležité dbát na bezpečnost a uvědomujeme si, že ne vždy je to jednoduchá záležitost. Proto jsou k dispozici profesionálové, kteří zařídí veškeré práce.

Prováděnými stavebními pracemi Vám vytvoříme neobyčejnou zahradu s vodními jezírky, skalkami, opěrnými zídkami, ploty, pergolami, altány a dalšími stavebními úpravami. Rychlý úklid sněhu v zimě Vám ušetří práci, čas i starosti.

Zahradnické práce Praha Vám zaručují kvalitu odvedené práce a pro Vás bez starosti. Vše si obstaráme sami, od návrhu po realizaci. Vy se můžete těšit z finálního výsledku.  Na www.royalmayer.cz naleznete potřebné informace, referenční fotografie a kompletní rozpis prací, které provádíme. Při osobním kontaktu lze domluvit nadstandardní zahradnické práce.

Nechte ze svého pralesa na zahradě vytvořit krásnou čínskou zahrádku plnou květin, anglického trávníčku s posezením ke grilování. Není nic lepšího, než v létě odpočívat na upravené zahrádce a v zimě být v teple domova a nechat uklízet sníh někoho jiného.