Vitamíny pro těhotné

Chcete-li mít zdravé, klidné a bezproblémové těhotenství, měla byste zvážit váš dosavadní životní styl a zda se správně stravujete. V těhotenství se zásadně mění tělo ženy, zažívá nápor a potřebuje vyšší přísun vitamínů a minerálů.

Na internetových stránkách www.vitaminy-pro-tehotne.cz se dozvíte vše o vitamínech pro těhotné, které je vhodné v těhotenství užívat. Týden po týdnu, měsíc po měsíci se vaše tělo a dítě neustále vyvíjí. Představme si nejdůležitější vitamíny, které vy a vaše miminko budete potřebovat.
Vitamín A (retinol, beta karoten) pomáhá správnému vývoji buněk dítěte, správnému vývoji srdce, nerovového a také oběhového systému.
Vitamín B nejen pro těhotné ženy přeměňuje potravu na energii. Jeho užívání je nejdůležitější v prvních měsících těhotenství.
Vitamín C vstřebává železo z potravy a podporuje tvorbu nové tkáně.
Vitamín D je důležitý pro zdravý vývoj kostí a zubů dítěte. Je také základní složkou pro vstřebávání vápníku.
Vitamíny pro těhotné a kojící matky FEMIBION jsou nejvhodnější a obsahují všechny důležité vitamíny, které matka i dítě potřebuje. Jsou rozděleny na FEMIBION 800, FEMIBION400 a FEMIBION ENERGETIC MUM.
FEMIBION 800 obsahuje nezbytnou kyselinu listovou a metafolin. Je vhodný pro ženy, které plánují těhotenství a pro ženy do 12. týdne těhotenství.
FEMIBION 400 obsahuje také kyselinu listovou, metafolin, jód a další důležité vitamíny pro těhotné.
FEMIBION ENERGETIC MUM je určen pro ženy po porodu, starající se o své dítě. Dodá ženě sílu, energii, zajistí imunitu a vitalitu jejímu tělu.
Dodejte svému tělu a svému dítěti dostatečný a správný přísun vitamínů a minerálů po celou dobu vašeho těhotenství. Věřte, že se vám to vše v dobrém vrátí a budete vy i vaše dítě zdravé, vitální a plné síly!