Realizace stavebního projektu

Ať už se v rámci realizace stavebního projektu zabýváte jakýmkoli typem konstrukce, nedílnou součástí projekce výstavby je i lešení a bednění. Tato oblast vám při výběru správného dodavatele podstatně ušetří nejen finanční rozpočet, ale navíc výrazně zvýší rychlost, kvalitu a bezpečnost prováděné práce.
Takovou profesionální společností je Scaserv a.s.. Dlouhodobě patří mezi přední společnosti v oboru bednění a lešení.

Fasádní rámové lešení je schopna montovat až do výšky 80 m bez speciálních opatření, různé výšky rámů umožňují založení lešení na svažitém terénu. Naproti tomu fasádní rámové lešení zas zajišťuje svou jednoduchostí a rychlostí montáže za snížení provozních nákladů.

Lehké hliníkové mobilní věže jsou montovány až do výšky 18 m bez nutnosti kotvení. Lehké hliníkové věže jsou konstruovány z lehké slitiny, nabízí se zde rychlá a snadná montáž bez spojek a drobných komponent.

Modulové systémy jsou optimálním řešením pro složité prostorové konstrukce pracovních nebo podpěrných lešení v historických i moderních budovách,v průmyslových objektech a v mostním stavitelství.

Schodišťové věže se používají k bezpečnému a efektivnímu přístupu pracovníků a dopravě materiálu a nářadí do vyšších úrovní při rekonstrukcích i nové výstavbě objektů pozemního stavitelství, mostů i průmyslových staveb.

Mezi další doplňkovou nabídku patří i lehké mobilní oplocení formou plných plotů nebo plotů ze svařované sítě. Mobilní oplocení jsou oblíbená pro svou jednoduchou a rychlou instalaci a snadnou přemístitelnost.

Ať už v rámci své činnosti potřebujete jakýkoli servis, na firmu Scaserv a.s. se můžete plně spolehnout. Díky vysoce odbornému týmu, vlastnímu širokému sortimentu produktů zahrnující statisíce m lešení, stovky pojízdných věží a další systémy firma Scaserv a.s.schopna trvale a komplexně zajišťovat požadavky všech zákazníků.